Personvernerklæring

Vi i Astera respekterer ditt personvern og etterstreber å alltid følge personvernlovgivningen. Disse vilkårene gir deg informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

Formålet med behandling av personvern

Dersom du tar kontakt med oss, ved utfylling av kontaktskjema eller lignende, kan innsamlede opplysninger benyttes for å kontakte deg, i tillegg til å sende deg informasjon som er relevant. Din e-postadresse kan brukes til å sende deg reklame dersom du har samtykket til dette eller det for øvrig er tillatt etter norsk lov.

I forbindelse med kundeforhold må vi innhente personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og lignende. Disse opplysningene brukes utelukkende i forbindelse med kundeforholdet. Vi lagrer opplysningene så lenge vi har et kundeforhold. Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av opplysninger som vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på opplysninger så lenge det er hensiktsmessig, eller så lenge vi er pålagt å gjøre det i samsvar med for eksempel regnskapsloven.

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Dersom du benytter deg av vår digitale tjeneste, Trigo, vil dine personopplysninger bli lagret i henhold til Trigo Tech AS sine retningslinjer. Dine personopplysninger vil også kunne finnes i vårt regnskapsprogram, Tripletex, dersom du faktureres for tjenesten du benytter.

Lenker

Asterahelse.no inneholder lenker til nettsider som eies og drives av andre. Disse personvernvilkårene gjelder kun Asterahelse.no, og vi har ikke ansvar for hvordan dine personopplysninger behandles på eksterne sider. Vi anbefaler at du undersøker personvernerklæringene til alle sider du besøker.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet. Når du besøker nettstedet vårt, gir du ditt samtykke til dette. Informasjonskapsler er standardteknologi som de fleste nettsteder bruker. Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse når du besøker nettstedet vårt. Hvis du ikke ønsker informasjonskapsler, kan du bruke innstillinger i nettleseren din til å blokkere disse. Hvis du velger å gjøre det, kan det føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt.

Endringer

Vi kan publisere endringer i personvernerklæringen på nettsiden. Din fortsatte bruk av nettsiden betyr at du godtar de endrede personvernvilkår. Brukere av nettsiden bør sjekke personvernerklæringen regelmessig.

Dine rettigheter

EUs personvernforordning gir deg rett til innsyn i de opplysningene som vi har registrert om deg. Du har også rett til å be oss om å korrigere eller slette personopplysningene dine. Kontakt oss hvis du ønsker å benytte deg av rettighetene dine.

Spørsmål eller kommentarer

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på post@asterahelse.no.